Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728
<< Février >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Liverpool vs Arsenal: 4-0 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Liverpool hadde full kontroll på Arsenal i søndagens storkamp. Liverpool - Arsenal 4-0. Et absolutt sensasjonelt kontringsangrep av Liverpool. Arsenal rives i fillebiter. Etter kampen var Wenger svært skuffet.

Sa Liverpools Georginio Wijnaldum, hvert eneste gode resultat gir en god følelse og selvtillit. hver kamp er forskjellig og at dagens kamp ikke er noen garanti for at de spiller like godt mot City. Men vi skal gjøre vårt beste, jeg er sikker på at de vet hvor gode vi er.

Målet mot Arsenal var Salahs andre scoring i Premier League så langt denne sesongen. Etter tre kamper har Arsenal tre poeng, og ligger på 16.-plass i Premier League. Liverpool la seg med seieren på plassen bak serieleder United, med sju poeng.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-08-2017 à 10h49

 Real Madrid vil selge Bale Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Gareth Bale scoret Real Madrids første ligamål denne sesongen. Syv dager senere ble waliseren pepet ut av sine egne supporterere på San Bernabeu. Bale skal ha bidratt lite, både i ligaen og i Super Cupen, og møter nå massiv kritikk fra supporterne og fra kritiske røster i media.

Mens Bale sliter, har San Bernabeu´s nye yndling Marco Asensio begynt å skinne. 21-åringen banket inn begge målene for klubben. Real Madrid-supporterne viste sin misnøye med Bales manglende evne til å sette helt klare sjanser i mål i søndagens kamp mot Valencia, som endte skuffende 2-2.

Manchester United forbereder et bud på 925 millioner kroner på Gareth Bale, skriver Don Balon. Den Madrid-baserte avisen Marca viste tydelig sin oppfatning av waliseren i hovedoppsalget: «Fem dager på å selge Bale».

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-08-2017 à 07h54

 Fikk Nordtveit altså kun 25 minutter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Liverpool sikret Champions League-spill med 4-2-seier. Nordtveit ble ydmyket på Anfield forrige onsdag. Landslagsspilleren mener det var korrekt å ta ham av banen. Da Liverpool sikret Champions League-spill med 4-2-seier på Anfield forrige onsdag, fikk Nordtveit altså kun 25 minutter.

Nordtveit kom ikke på banen i helgens 2-2-oppgjør mot Bayer Leverkusen, men han beskriver likevel overgangen til tysk fotball og Hoffenheim som «fantastisk».

Jeg føler at treningsregimet passer meg bedre enn det som skjedde i England. Jeg har fått en god oppkjøring der jeg har fått hvert med på hvert minutt av det som har skjedd. Vi fikk en god start da vi kom oss videre i cupen, så ble det hjemmeseier mot Werder Bremen og deretter en god hjemmekamp mot Liverpool der jeg spilte annen omgang - før det gikk litt trasig i bortekampen, beskriver han.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-08-2017 à 06h17

 Isco er fantastisk med ballen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Real Madrid-spilleren Isco sikret langt på vei spansk seier mot Italia i VM-kvalifiseringen da han scoret to mål i 3-0-seieren på Santiago Bernabéu lørdag. Vil avgjøre kvalifiseringsgruppen til Spania og Italia.

13 minutter var spilt da han skrudde et frispark forbi en ikke veldig imponerende Gianluigi Buffon. Isco prøvde å ta på seg maestro-rollen senere i andre omgang da han kjørte en tofotsfinte, før han tok en såledragning og slo tunnel på Marco Verratti, som ikke kunne gjøre annet enn å måpe. Isco sendte så ballen videre til lagkamerat Dani Carvajal, men backens skudd ble blokkert.

Sier Lopetegui på, "Isco hadde en fantastisk kamp. Han var også veldig god defensivt. Isco er fantastisk med ballen, men har vært nødt til å forbedre seg uten og det har han virkelig gjort de siste årene."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-09-2017 à 07h43

 Ødegaard signerte en ny kontrakt med Real Madrid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Norges U21-lag i fotball måtte nøye seg med 0–0 og ett poeng i EM-kvalifiseringskampen mot Israel tirsdag. Det betyr at EM-drømmen begynner å svinne.

"Vi har ikke fått den starten vi håpet på. I dag sliter vi med å skape det helt store. Det lugger litt" , sa Ødegaard.

Ødegaard bekrefter ny Real Madrid-kontrakt. Etter kampen ble Ødegaard spurt av VG om han har forlenget kontrakten med Real Madrid slik flere medier meldte i fjor sommer, eller om den fortsatt varer til sommeren 2018. "Nei, den er nok litt lenger enn det", svarte Ødegaard.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-09-2017 à 09h11


|<< | 1 |  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note