Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Neymar: Guardiola er annerledes Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Brasil-stjernen Neymar har avslørt at han må overvinne en psykologisk barriere foran verdensmesterskapet etter å ha hatt en ødelagt metatarsal som spilte for Paris Saint-Germain i februar. Fans som bærer Neymar Drakt, er veldig bekymret for hans situasjon. Han innrømmer også på søndag, han er ikke 100 prosent i form etter en ukes trening med Brasil i sine VM-forberedelser. "Jeg er klar til å spille, det er ingenting som kan stoppe meg," sa han. "Det jeg føler i dag er denne frykten fordi jeg kommer tilbake nå."

Den brasilianske truppen er satt til å ankomme til Stansted flyplass i England mandag morgen og går rett til Tottenhams treningsplass i nordsiden av byen. Fans har forberedt VM 2018 drakt for å nyte det fantastiske spillet. Brasil-internasjonalen kommer tilbake fra fotoperasjon før VM, men hans fremtid er fortsatt et snakkepunkt. Imidlertid, da han snakket med journalister på søndag, avslok Neymar rykter som knytter ham til Madrid. "Jeg har alltid ønsket å jobbe med Guardiola," sa Neymar til ESPN Brasil. "Han er annerledes. Jeg kom til Barcelona et år etter at han dro. Jeg vil virkelig jobbe med ham."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-05-2018 à 05h49

 Ingen rapporter om noen penger skiftende hender mellom Madrid og Manchester Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Paul Pogba har fått et rykte for å hjelpe Manchester United sikre overføringer, etter at han hjalp klubbland Romelu Lukaku. Det er ingen rapporter om noen penger skiftende hender mellom begge klubber. I stedet vil det være en rett oppveksling som ser Pogba-hodet til Madrid og Bale kommer inn i Manchester. De vil ha forskjellige Billige fotballdrakter for å kjempe for disse to tamlene. Be om å rangere seg sammen med moderne sentrale midtbanespillere på Canal Football Club, kalt Pogba Diaby sammen med en rekke stjerner utvilsomt på toppen av verdensspillet.

På den annen side har fransk kaptein Hugo Lloris oppfordret Paul Pogba til å være en "leder" for Les Bleus under VM. Pogba har dette ønske om å ha på seg Frankrike Drakt og skinne med fransk landslag. Vil han være "sjefen"? Mens Giuseppe Marotta avviste forestillingen om Pogba å slå ut til Serie A-mesterene en gang til som "fantasyfotball" tidligere denne uken. Frankrike vil være vertskap for Italia denne uken i Nice i den andre av tre oppvarmingsspillene for verdenscupen i 2018. Vi får se hva som skjer.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-06-2018 à 08h31

 En liten gruppe palestinske ungdommer forsøkte å sette brann til et argentinsk flagg Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

På søndag erklærte Rajoub en kampanje mot Argentina og spesielt Messi, og bemerket at han har millioner av fans over den arabiske og islamske verden, Asia og Afrika. "Messi. Kom ikke. Ikke hvitkalk ansiktet av rasisme," sa Rajoub. Hodet til den palestinske fotballforbundet ber arabiske og muslimske sportsfans til å brenne bilder og VM 2018 drakt til Lionel Messi hvis han deltar i en vennlig kamp mellom Argentina og Israel neste helg.

Kampen var opprinnelig slated for å bli spilt i Haifa, men israelske myndigheter bidro med finansiering for at den skulle flyttes til Jerusalem, og irking palestinerne videre etter at USAs president Donald Trumps anerkjennelse av byen som Israels hovedstad. En liten gruppe ungdommer som hadde på seg palestinsk fotball skjerf, viste seg utenfor representasjonskontoret og forsøkte å sette ild på et argentinsk flagg. Dette skremte andre fans som allerede har Argentina Drakt.

Argentina har gjort fire tidligere pre-World Cup-stopper i Israel siden 1986. Laget er trukket i World Cup Group D og vil åpne sin kampanje mot Island i Moskva 16. juni.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-06-2018 à 09h04

 Marokko-laget har levert et show av "fart, vertikalitet, press og intensitet som forferdet Slovakia til enhver tid" Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Historien om Marokkos vellykkede kvalifikasjon er kanskje den beste moderne illustrasjonen av hvordan nasjoner har slått seg til en global diaspora for å oppnå suksess i fotball. Faktisk har det marokkanske lagets retur til fotballens toppturnering for første gang på 20 år stått på en gruppe som er fylt nesten helt av spillere som er født utenfor landet. I laget, vil mange utenlandske spillere ha VM 2018 drakt for å kjempe for Marokko. Marokkos beste finish i en VM var da de ble slått i 16 omgang ved West Germany, og hadde toppet gruppen foran England, Polen og Portugal i 1986.

Ifølge nyhetsutløpet har landslaget gitt et show av "fart, vertikalitet, press og intensitet som forstyrret Slovakia til enhver tid." Det er opptatt av fans som har på seg Marokko drakt. På den annen side, ut av de 32 nasjonale lagene som deltok i 2018 FIFA World Cup, har Marokkos hjemme- og vesker blitt rangert som 29, ifølge den amerikanske TV-kanalen CBS Sports.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-06-2018 à 04h26

 Neymar sa at han ønsket å være en spesiell spiller fra en tidlig alder Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den brasilianske spissen er antatt å være på toppen av klubbpresident Florentino Perez sin ønskeliste fordi han søker å bringe inn en rekke teltmeldinger. Neymar sa han er ubehagelig med å være den dyreste spilleren i verden, og at han ikke ville ha betalt € 222 millioner for seg selv da han flyttet fra Barcelona til Paris Saint-Germain i fjor. Neymar imponerte i den franske hovedstaden i sitt første år til en skade førte en for tidlig slutt til sin kampanje. Bruk VM 2018 Brasil fotballdrakter, hva slags ytelse vil han bringe oss på denne juni?

Neymar er for tiden på World Cup-plikt i Russland, der Brasil vil lansere sitt siste bud for ære mot Sveits på søndag kveld. Brasil håper på en mer vellykket World Cup-kampanje i år etter å ha krasjet ut på semifinalen i 2014 med et tap på 7-1 til Tyskland. Fans med VM 2018 drakt er veldig glade for dette resultatet. Etter å ha scoret 19 mål og gitt 13 assists i 20 Ligue 1, sa Neymar at han ønsket å være en spesiell spiller fra en tidlig alder - selv om det ikke var verdtverdig.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-06-2018 à 05h28


|<< <<<  7   8   9   10   11  | 12 |  13   14   15   16   17   18  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note