Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Klopp: Gå til Brighton er ikke en ferie tur Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Da Chelsea led et 3-1-nederlag hjemme til Tottenham 1. april, fant Antonio Conte-laget seg åtte poeng på de fire beste med bare sju spill å spille. I lys av dette tapet trenger spillerne mer støtte fra fansen som har på seg Chelsea Drakt. Chelsea-sjefen Antonio Conte sa: "Vår fremtid er ikke i våre hender, men vi må prøve å få tre poeng for å legge presset på laget som står foran oss." Seieren mot Brighton neste søndag ville sikre Liverpools topp fire plass, til tross for Klopps første tap i seks møter mot Chelsea. Olivier Giroud økte Chelsea sitt bud på å få et sted i Premier Leagues topp fire da France-anfalleren forseglet en 1-0-seier over Liverpool som brakte Champions League-finalistene tilbake til jorden på søndag. Hans heroiske prestasjon inspirerte alle mennesker i arenaen, inkludert små fans som har søte Fotballdrakt Barn. På den siste dagen av sesongen neste søndag, Chelsea leder til Newcastle og Tottenham underholde Leicester. Når det gjelder denne situasjonen, sa Klopp: "Vi må vinne hjemme til Brighton, de må vinne i Newcastle. Det er ikke en ferie tur - jeg tror absolutt ikke det er en ferie tur."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-05-2018 à 08h46

 Yaya Touré forlater Manchester City etter denne sesongen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Etter å ha slått Brighton 3-1 hjemme på Etihad i Yaya Tourés avskjedkamp, er Manchester City opp på 97 poeng. Manchester City er for lengst seriemester, Huddersfield kjemper mot nedrykk. Fans med Billige fotballdrakter var veldig glade for seieren til Manchester City. Det som skulle bli en formalitet ble i stedet en hard kamp om poengene for vertene. Det har lenge vært klart at de lyseblå fra Manchester ble årets seriemester, men søndag kunne spillerne omsider motta det synlige beviset: Premier League-trofeet og medaljene. Ivorianeren kom til Manchester City fra Barcelona for 24 millioner pund i 2010. Han har vunnet tre Premier League-titler og scoret i FA-cupfinalen da City slo Stoke i 2011. På den andre siden, Touré er tidligere seriemester i Hellas med Olympiakos og i Spania med Barcelona. 34-åringen har 100 landskamper for Elfenbeskysten, men ga seg på landslaget i 2016. Yaya vil ta av Manchester City Drakt. Yaya Touré forlater Manchester City etter denne sesongen og spiller sin siste kamp for klubben mot Brighton onsdag i neste uke. Pep Guardiola vil gi den 34 år gamle veteranen en verdig avslutning på sin tid i klubben.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-05-2018 à 13h44

 Salah har overgått alle forventninger i sin første sesong på Anfield Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I Liverpools siste kamp før Champions League-finalen mot Real Madrid i Kiev den 26. mai, tok Salah med Billige fotballdrakter bare 24 minutter før han åpnet scoret for å kreve rekorden i en 38-spillers Premier League sesong. Som Salah paraded Golden Boot, var det fantastiske scener da datteren hans, Makka, kom på banen og sparket om en ball til høyt applaus fra Liverpool-fansen som ble sittende etter den endelige fløyten.

Etter å ha kommet fra AS Roma i fjor sommer i en overføring på 36,9 millioner kroner, har Salah overgått alle forventninger i sin første sesong på Anfield. Salahs mål i Champions League-kvartfinalen mot Manchester City inspirerte Liverpool til seier i den doubleheader, og han leverte også avgjørende mål mot Roma i semis. Hans fantastiske ytelse har gjort fans som har på seg Liverpool Drakt på scenen kokende.

Med Salah er det noen ganger vanskelig å vite hvor du skal begynne når du beskriver hva som har skjedd. Liverpools seier betyr at de er garantert å spille Champions League fotball igjen, så for Jürgen Klopp - det er det viktigste. Det var en fryd å se derfra, Liverpools spill involvert alle stilarter: korte pass og flicks; lange pasninger og nære kontroller: forsvarere blir med i angrepet og angriperne sporer tilbake, og hjelper forsvaret.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-05-2018 à 09h52

 Mourinho beholder støtte fra de fleste fans Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Før lørdagens FA Cup-final mot Chelsea var Manchester United-verdenen i fred i nordvest i London, da fans brukte Manchester United Drakt og pakkede puber i solen og sang sanger om å gå til Wembley. Manager Mourinho ble mer og mer frustrert over lagets uoverensstemmende opptredener da kampanjen trakk seg til slutt. FA Cup hadde ekte moderne mening i den forbindelse. Det endte med å være noe av en folkeavstemning om Manchester Uniteds kampanje.

Blant Mourinhos signeringer, senterhalvdeler, begynte Eric Bailly og Victor Lindelof ikke på lørdag, mens Henrikh Mkhitaryan allerede er solgt. Mourinho gjorde det også klart at han gjorde ting på sin måte om de likte det eller ikke - og at han var der for å lykkes. Han forbedret seg også på sesongens sesalplass, og kommer andre denne sesongen med 12 poeng. Selv om en backlash ikke ville være langt borte hvis neste sesong starter dårlig, beholder Mourinho støtte fra de fleste fans. Fans har fortsatt Billige fotballdrakter for å forvente den gode ytelsen. Vi så i stedet hva som kanskje var en uunngåelig kveld, da den negative siden av hans tilnærming kom ut, og satte en negativ snurr på sesongen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-05-2018 à 08h26

 Lovren: Karius vil sprette tilbake fra dette ødeleggende slaget Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Loris Karius, den 24 år gamle tyske keeper, var i feil i to av Real Madrids tre mål lørdag i Kiev. Den spanske klubben vant finalen, 3-1, over Liverpool. Den første til å konsolere ham var Gareth Bale fra Real Madrid, som tilsynelatende uskadelig streik hadde minutter før gledet seg gjennom målvakten. Han tørket tårene fra øynene og gikk alene til fans med Liverpool Drakt for å be om tilgivelse. Kanskje i tide vil fans komme til å tilgi ham, men vi antar at det vil være lang tid før denne kampen er glemt.

"Det er ingen ord som vi kan si som vil gjøre det bedre for ham," sa forsvareren Andy Robertson, via BBC. "Vi gikk rundt ham. Vi alle ga ham en klem og prøvde å løfte ham. "Noen vil foreslå at Karias karakter blir testet av hans offentlige ydmykelse. Og uten tvil vil hans nerver bli slått og hans hjerte slår neste gang han står mellom innleggene - enten det er med Liverpool eller, som sannsynlig, noen andre. Åpenbart er det ikke lett å bære Billige fotballdrakter og gjør ingen feil hele tiden. Lovren underviste ikke Karius for nederlaget, og han er sikker på at tysken har den mentale motstanden til å sprette tilbake fra dette ødeleggende slag.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-05-2018 à 08h37


|<< <<<  6   7   8   9   10  | 11 |  12   13   14   15   16   17  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note