Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Russland savnet en gylden sjanse til å komme tilbake i kampen i 58. minutt Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De franske besøkende dominert et russisk lag som ble svekket av skader, og Mbappe scoret åpnet i 40. minutt. Kylian Mbappes dobbelte vert vert for Russlands VM-forberedelser et nytt slag som Frankrike hevdet en 3-1 vennlig seier i St Petersburg. Forventer du hans videre ytelse? Her har vi mange VM 2018 drakt med fin design for deg. Mbappé og Paul Pogba traff hver side av halvtid for å sette Frankrike i kontroll, og selv om Fyodor Smolov trakk en tilbake til Russland, sørget Mbappes sentre for en fortjent gevinst for Didier Deschamps 'lag. Frankrike begynte å dominere besittelse og ble belønnet for sin overlegne kreativitet da Mbappe slått dem i en 40-minutters ledelse. For franskmenn var det en velkommen utvinning etter forrige uke 3-2 tap til Colombia, som endte sin syv-kamp vinnende løp. Vår butikk tilbyr deg også Frankrike Drakt. Pogba, tilbake i startlinjen, traff en perfekt vektet passering for Mbappé, som sjekket å miste sin markør og begravet et skudd inne i Lunevs nærmeste innlegg. Russland kastet en gyllen sjanse til å komme tilbake i kampen i det 58. minutt da den midterste halvdel Vladimir Granat brøt brått ut med målet til hans barmhjertighet etter at Lloris hadde parret Smolovs første skudd etter et hjørne.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-04-2018 à 04h57

 Å være far igjen, vil motivere Sergio Ramos Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

O capitão gjør Real Madrid, spesielt Sergio Ramos, og er ikke en del av kampen mot Juventus, og er en del av kampen om kampene i Liga dos Campeões. En UEFA-avgjørelse om prosessdisiplin er en Sesong Ramos og en jogador som gjør Real Madrid til en poder disputar som mega-finale av Liga dos Campeões. Em outras palavras, podemos ver seu desempenho. Você espera o retorno dele? Nossa loja oferece VM 2018 drakt da moda. Sergio Ramos esteve de pé quente no treino desta terça-feira do plantel do Real Madrid. Håper det er veldig bra med Sergio Ramos. Nasceu o terceiro filho de Sergio Ramos e Pilar Rubio. En nybegynner fie partilhada pelo jogador gjør Real Madrid til å være en av de største i samfunnet. O nascimento deste bebezinho deve motiverte Sergio Ramos til en helt annen dag uten noen måneder siden. "Jeg er en av de mest kjære i verden, og jeg er en av de eldste i 18h24, og jeg har hatt 3,1 quilos. Escreveu Ramos. Deixe-nos usar Spania Drakt for kontinuerlig bruk! O casal está junto desde 2012 e têm outros dois filhos: Sergio, de andre og Marco, de dois.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-04-2018 à 05h53

 Messi er Argentinas fremste scorer Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I september 2011 låste Argentina og Venezuela horn på et jam-pakket Salt Lake Stadium i Kolkata. Mens hele publikum på tribunene hadde bare ett navn som dominerte sine chants - Messi! Messi! Messi! - og det ble bare høyere. Få lag har vært så avhengig av en spiller som Argentina har blitt på Messi. Forventer du sin forestilling i løpet av juni? Vår butikk tilbyr deg VM 2018 drakt med fin kvalitet. Lionel Messi har etter vår mening nå overhalet Pele som den største fotballspilleren som noen gang har bodd. Messi er Argentinas førende scorer, ble utnevnt som spiller av turneringen ved siste verdensmesterskap, og sikret nesten enkelt at landet hans kvalifiserte seg til denne sommeren finalen i Russland. La oss bruke Argentina Drakt for å heie på hans gode prestasjoner! Men det betydde ikke, som noen hevdet at Messi var all mektig. Sabella gjorde det klart da han forlot midtbanespilleren Ever Banega ut av 2014-truppen. Det ser liten sjanse for at Argentina går inn i Russland 2018 med et lagvalg eller en spillplan som Messi ikke har godkjent.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-04-2018 à 09h45

 Ramos: Det ville vært flott å lage historie Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Lionel Messi har beveget seg foran sin femårsballon d'Or-vinner Cristiano Ronaldo som den høyeste tjeneren i verdensfotball. De to superstjernene begge har store fanteam som har VM 2018 drakt og jubler dem hele tiden. På onsdag kveld møter Bayern München Real Madrid i første etappe i Champions League-semifinalen på Allianz Arena. Hans sammenstøt med Bayern har ført til glede og tristhet i løpet av årene, og han håper at sesongens møte er en lykkelig.

Real Madrid har slått ut veldig sterke lag på veien til semifinalen. Paris Saint-Germain og Juventus var noen av de sterkeste lagene igjen i konkurransen, og Bayern München er ikke annerledes. I tillegg til de to fotball superstjernene, er det andre spillere som Sergio Ramos vil ha Spania Drakt og vises i Russland.

Hvis noen gang betydningen av Sergio Ramos til Real måtte understreke, kom det mot Juventus i forrige runde. Real var 3-0 oppe fra første etappe i Torino, men var uten deres suspendert skipper for Bernabeu-avkastningen. Ramos sa: "Vi har alltid trukket de tøffeste lagene, men det er bedre å spille dem nå enn i en finale. Bayern er et flott lag, og vi kjenner hverandre ganske bra. Det ville være flott å lage historie. "

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-04-2018 à 14h40

 Neymar kan i tide for PSGs siste kamp i sesongen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Neymar, 26, har vært ute av spill siden han pådro seg brudd i femte metatarsal i sin høyre fot mot slutten av PSG 3-0 Ligue 1 seier over bitre rivaler Marseille i slutten av februar. Fansen er veldig bekymret for at skaden vil påvirke hans prestasjoner i VM. Billige fotballdrakter har blitt lansert i markedet, viser fansens forventninger. 'forventningen er for Neymar å komme godt forberedt til VM', Lasmar fortalte GloboEsporte på fredag. "Vårt mål er at han Gjenoppretter så godt som mulig. "Lasmar la til.

Neymar er beundrere har lagkamerater i tillegg til fans. I år Neymar Jr Fem hadde 14 byen kvalifiseringer i India med en imponerende 2806 lagene som deltar i totalt. Vinnere av World Finals vil da få muligheten til å spille et sett med treningskamper mot Neymar Jr og venner. "Hvis Gud vil, Neymar og jeg skal spille sammen i real Madrid," Vinicius, iført Real Madrid Drakt, sa. "jeg ville definitivt være til fordel for ham å flytte til Madrid fordi det ville være min store drøm å spille i samme side som Neymar. "Neymar nylig avslørte offentlig at han forventer å bli gitt grønt lys for å gå tilbake til handling 17. mai, muligens i tid for PSG siste kamp for sesongen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-05-2018 à 05h44


|<< <<<  5   6   7   8   9  | 10 |  11   12   13   14   15   16  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note