Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Coutinho blir Barcelona-spiller allerede i januar Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mandag la Coutinho og Barcelona de siste nødvendige hinderne bak seg før overgangen kan bli endelig. En medisinsk test i to deler, presentasjon på Camp No, signering av kontrakten og offisiell pressekonferanse står på programmet. Mandag blir Philippe Coutinho offisielt presentert som Barcelona-eiendom. Han vil ha Barcelona FC Barcelona Draktsett show ny stil.

Jeg hadde ikke forlatt klubben til fordel for noen andre, men Barcelona er noe annet. Det er en drøm, et magisk sted for meg. Da jeg var ung, så jeg Ronaldinho spille. Jeg så ham skape magi. Nå har de Messi som gjør det samme, sier Coutinho.

Coutinho scoret sju mål i serien for Liverpool denne sesongen. Nå venter spill i La Liga for brassen. Du fortjener Billige Fotballdrakter for å støtte ham!

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-01-2018 à 02h06

 Ronaldo ble sparket til blods Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Real Madrid Draktsett en ny seier. Det ble uansett en god dag for Real Madrid. Ronaldo har slitt med målformen i La Liga denne sesongen, men økte antall scoringer fra fire til seks i løpet av denne kampen.

Ronaldo hadde plutselig fått blod på tann, for etter 84 minutter steg han frem og stanget inn Madrids sjette og sitt andre. Hodestøtet kom likevel med sin pris, for Madrids nummer syv ble sparket i ansiktet av Fabian Schär, og blodet silte fra ansiktet hans.

Real Madrid ligger nå på fjerdeplass i La Liga, men har hele 16 poeng opp til serieleder Barcelona. Ronaldo hadde ikke scoret siden 9. desember, men fikk slutt på måltørken da han satte inn Real Madrids femte etter 78 minutter. Fans kan kjøpe Billige Fotballdrakter her.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-01-2018 à 07h05

 Mer enn 4,9 millioner 2018 FIFA World Cup ™ billetter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

VM i Fotball 2018 kommer snart, 4905169 billetter ble forespurt av fans fra hele verden før den tilfeldige utvalgssalgetiden ble avsluttet klokka 12.00 i Moskva i dag.

Ifølge pressemeldingen har russiske fans bedt om mer enn 2,5 millioner billetter (eller 59 prosent), mens den internasjonale etterspørselen utgjorde 41 prosent. Tyskland, Argentina, Mexico, Brasil, Polen, Spania, Peru, Colombia, USA og Nederland er de største 10 landene utenfor vertsnasjonen i antall kjøpte billetter.

Eventuelle billetter igjen vil da bli solgt på en først til mølle mellom 13. mars og 3. april, før en siste salgsfase åpnes 18. april til slutten av turneringen eller billettene selges. Ikke glem å kjøpe favoritttrøyer Oh!

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-02-2018 à 04h11

 Danmark møter Peru i sin åpning World Cup Group C-spill Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Danmarks 2018 VM-forberedelser pågår i København i kveld da de møter Panama i en internasjonal vennlig. Englands motstandere den 24. juni, og kanskje følte at Danmark var motvillig til å operere på noe over halv hastighet, trakk vertskapene inn i en sapping fysisk konkurranse og la sin mark på flere måter enn en. Forventer du spillet? Her har vi mange VM 2018 drakt til deg. Pione Sisto satte et sizzling show av dribling før han scoret sitt første senior internasjonale mål for å sikre en 1-0 seier over 10 mann Panama. Danskerne, som har spilt med en mer direkte tilnærming i sin første kvalifiseringskampanje under norsk leder Age Hareide, slått på stilen mot Panama. Danskerne har en sterk linje, med talisman Christian Eriksen spiller inn bak en fremadgående linje av Jorgensen, Yurary og Sisto. La oss ha på deg Danmark Drakt for å juble for dem! Panama kom bort følelsen emboldened, skjønt, og fastere i deres overbevisning om at de kan produsere noe roman på tre måneder. Når det gjelder Panama, vil Danmark tilby dem noen livserfaring mot en europeisk side. Danmark møter Peru i deres åpning av World Cup Group C-spillet den 16. juni før de vender Australia og Frankrike.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-04-2018 à 05h08

 Juventus manager Allegri bekrefter Ronaldo innsats Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Portugals futsalgruppen gjentok utnyttelsene til 11-a-side landslaget for å lage historie i det ledsidige spillet i februar i Slovenia, og utkonkurrere de serielle Euro-mesterene Spania. Forventer du VM 2018? Her har vi VM 2018 drakt til deg. Men Eck vil teste sine spillere med en annen fixtur under den internasjonale samlingen, og Portugal blir lined opp som opposisjonen. Den portugisiske forbundet med en scintillating sykkel spark av et Dani Carvajal kryss for å hakke sitt andre mål om ettermiddagen, tjene ham en stående ovasjon fra hjemmet trofaste. "Det var vårt øyeblikk", husker den rolige og inspirerende Braz. "Vi trodde alltid at det skulle falle vår vei." Og SFA-høvdinger er håpfulle at å lokke den selvstendige CR7 til Glasgow vil øke billettsalget. Det er et fantastisk øyeblikk. La oss bruke Portugal Drakt for å heie på dette! Den nye Skottlands sjef er angivelig opptatt av å få sine spillere sammen for en annen utrulling i den internasjonale pause, skjønt, og Ronaldo og co ser mest sannsynlig motstanden. Til tross for å være på mottakssiden av målet og tapet tok Juventus-lederen Massimiliano Allegri tid til å applaudere Ronaldo sin innsats. "Sees mange flotte mål i tiden min, men det er helt fantastisk fra Ronaldo." sa Lineker.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-04-2018 à 11h17


|<< <<<  4   5   6   7   8  | 9 |  10   11   12   13   14   15  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note