Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Bristol City vs Manchester United: 2–1 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Bristol City har slått ut fire Premier League-lag på veien til kvartfinalen i Ligacupen, men Manchester United var storfavoritter på Ashton Gate. Det var imidlertid Championship-laget som tok en overraskende ledelse da Joe Bryan banket inn 1-0, men Zlatan Ibrahimovic utlignet like etter på et frispark. Manchester United vant ligacupen forrige sesong.

I år forsvant de ut av turneringen etter tap mot Championship-laget Bristol City. Bristol City, som ligger på tredjeplass i Championship etter 22 runder, vant til slutt 2-1 etter en scoring av Korey Smith 30 sekunder før overtiden var over. Dermed er Manchester United, som vant ligacupen forrige sesong, slått ut av turneringen.

Kampene kommer tett som hagl for Premier League-klubbene når vi nå går inn i juleperioden, og det er kun tre dager til Manchester United skal ut i dyst igjen. José Mourinhos gutter møter Leicester på bortebane lille julaften. Ligacupfinalen spilles for øvrig 25. februar på.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-12-2017 à 02h25

 Real Madrid vs Barcelona: 0 - 3 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Scoringer av Luis Suárez, Lionel Messi og Aleix Vidal sørget for Barcelona-seier borte mot Real Madrid. Barcelona ligger nå fjorten poeng foran Real Madrid på tabellen. Fans kan samle Billige Fotballdrakter her.

En som kunne ta juleferie i ekstra godt humør var Lionel Messi. Han scoret sitt mål nummer 526 for Barcelona i alle turneringer. Ingen spiller har noensinne klart å score like mange mål for samme klubb i Europas «topp-5-ligaer».

Selv om Barcelona har vært best denne høsten, var Real Madrid overlegne i de to kampene mellom lagene i august. Duellen mellom Messi og Ronaldo setter en ekstra spiss på oppgjøret: Begge står med 53 mål i kalenderåret 2017 og kjemper om å bli årets toppscorer. Liker du FC Barcelona Draktsett eller Real Madrid drakt?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-12-2017 à 04h03

 Liverpool: Van Dijk vil være verdens dyreste forsvarer Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Liverpool vil signere Virgil van Dijk når overføringsvinduet åpnes i januar etter å ha blitt enige om en verdensrekord for å signere Southampton-forsvareren. Van Dijk vil ha Liverpool Draktsett være verdens dyreste forsvarer, med Liverpool enig om $ 100M overføringsgebyr.

Van Dijk sa: "I dag er en stolt dag for meg og min familie når jeg blir med i en av de største klubber i verdensfotball. "

"Jeg kan ikke vente på å trekke på den berømte røde Fotballdrakter for første gang foran Kop, og vil gi alt jeg må prøve og hjelpe denne flotte klubben å oppnå noe spesielt i årene som kommer."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-12-2017 à 02h36

 Diego Costa blir en ny Atlético Madrid spiller Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I 2013 bidro Costa sterkt til at klubben vant den spanske cupen, og sesongen etter ble det ligagull med den brasilianskfødte spanske landslagsspilleren på laget. På nyttårsaften ble Diego Costa og Vitolo annonsert som nye spillere i troppen til Atletico Madrid. Han vil bære nye Draktsett Fotball.

Diego Costa brukte bare fem minutter på å score etter returen til Atlético Madrid. Costa ble byttet inn etter 63 minutter, og i det 69. minutt sklei han inn Atléticos tredje mål i 4-0-seieren over Lleida i den spanske cupen.

Nå er forventningene store til at Costa kan danne et fryktinngytende spisspar i tospann med lagets største stjerne Antoine Griezmann. I den spanske hovedstadsklubben håper man at den kontroversielle måltyven, som nå er tilbake i Simones mannskap etter tre år i Chelsea, igjen vil gjøre Atletico til en tittelutfordrer. Fans ser frem til hans Fotballdrakter for å skape et glimrende øyeblikk.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-01-2018 à 02h43

 De siste nyhetene om Messi Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Barcelona-Levante 3-0 søndag betyr at argentineren nå er oppe i 365 ligamål, like mange som den tyske legenden Gerd Müller i sin tid hadde i Bundesliga. Messi likt med «Der Bomber» etter enkel seier. Etter flotte kombinasjoner med Jordi Alba traff Messi perfekt på hel volley og skjøt ballen i nettet via lengste stolpe. Vi kan se mange fans iført Messi 10 Draktsett for å oppmuntre ham!

Messis tangering kom attpåtil i sin jubileumskamp for Barcelona: La Liga-match nummer 400. Bare to spillere har flere kamper for Barcelona i La Liga enn Messi: Xavi 505 og Andres Iniesta 427.

Levante sliter tungt og er uten seier på sine seks siste La Liga-kamper. Valencia-klubben ligger på 16.-plass og er bare tre poeng over nedrykksstreken. Barcelona har 18 nå seriekamper uten tap denne sesongen. Det har blitt 15 seirer og tre uavgjort. Det er ni poeng ned til Atletico Madrid på 2. plass. Nå venter Real Sociedad og Betis borte for Barcelona. Er du klar for å Billige Fotballdrakter se på kommende fotballkamp?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-01-2018 à 07h06


|<< <<<  3   4   5   6   7  | 8 |  9   10   11   12   13   14  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note