Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 City snudde igjen: Manchester City 2 – West Ham 1 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

David Silvas mål åtte minutter før slutt sørget for at serieleder Manchester City vant 2-1 hjemme mot nedrykkstruede West Ham i Premier League søndag.

Manchester City har ikke bare et lag i verdensklasse, de har også skikkelig lagmoral og sult etter suksess, noe overtidsscoringen og ikke minst feiringen mot Swansea på onsdag viste. West Ham kan fort gå ned med tafatte Moyes ved roret. West Ham ligger på 19.-plass på tabellen og har sluppet inn 32 mål denne sesongen, noe som er to mer enn Stoke. 

Selv om det satt langt inne søndag er serielederen fremdeles ubeseiret etter 15 kamper, etter at de for fjerde gang denne sesongen sikret en 2-1-seier i sluttminuttene. Etter femten kamper er Manchester City fortsatt ubeseiret i Premier League med fjorten seire og en uavgjort. Dermed står de lyseblå oppført med 43 poeng, hele åtte poeng foran Manchester United på andreplass.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-12-2017 à 02h58

 Liverpool 7 - Spartak Moskva 0 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Liverpool 7 - Spartak Moskva 0. Det er veldig vanskelig å vinne 7-0 mot alle motstandere, og Spartak er ikke et lag som vanligvis taper med slike sifre. Liverpool Draktsett Fotball ustoppelig, Liverpool-supporterne fikk oppleve en slik kveld og at de kan være så stolte nå.

Med totalt 23 mål i gruppespillet satte Liverpool mesterligarekord for engelske lag. Ingen andre Premier League-klubber har tidligere vært så målkåte i Europa på denne tiden av sesongen. For første gang siden 2008/09-sesongen blir det Champions League-fotball på Liverpool også over jul. Både i 2009 og 2014 ble det stopp før cupspillet. Gruppevinner Liverpool er videre til åttedelsfinalen i Champions League for første gang siden 2009.

Selv om Liverpool Fotballdrakter var storfavoritt, var det likevel knyttet spenning til onsdagens kamp. Liverpool trengte ett poeng for å være sikre på avansementet, og hjemmesupporterne fryktet garantert at det kunne gå galt i den siste kampen igjen, som mot Basel for tre år siden.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-12-2017 à 02h11

 Liverpool 1 - Everton 1 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Til tross for stjernefraværet var Liverpool fullstendig dominant i kampens første 45 minutter. Hjemmelaget slet med å komme til de aller største målsjansene, men med 80 prosent ballinnehav, presset de Everton langt inn i egen 16-meter. Everton fikk den ene sjansen de trengte i en kamp Liverpool styrte fra start til mål.

Everton fikk mirakuløst med seg poeng fra Merseyside-derbyet mot Liverpool søndag. Liverpool styrte det meste hjemme mot Everton, men en straffescoring av Wayne Rooney kvarteret før slutt sørget for at byderbyet i Premier League endte 1-1.

Liverpool hadde også en rekke muligheter til å øke ledelsen i annen omgang, men maktet ikke å bryte gjennom et Everton-forsvar som kjempet alt de maktet. Uavgjortresultatet gjør at Liverpool blir liggende på 4.-plass i ligaen med 30 poeng. Det skiller to poeng opp til Chelsea, fem til Manchester United og 13 til Manchester City.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-12-2017 à 03h22

 Swansea 0 - Manchester City 4 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester City tangerte Arsenals rekord med 14 seire på rad i forrige runde, satte ny Premier League-rekord med sin 15. strake seier da Swansea ble knust 4-0 på eget gress onsdag. Den Manchester City Draktsett seiersmaskinen fra Manchester virker nærmest ustoppelig for tiden.

Manchester City-manageren ble også spurt om det nå er en fare for at spillerne blir for selvtilfredse med seg selv.

Det kommer ikke til å skje. Vi krever så mye av spillerne våre. Vi kan tape, miste poeng, men selvtilfredshet skjer ikke, hverken i fortiden, nåtiden eller fremtiden. Å vinne 15 kamper på rad gir oss masse selvtillit. Det er den beste gaven om folk blir glade av å se på oss spille, sier Guardiola.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-12-2017 à 02h32

 Salah satte sitt 14. for sesongen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

En tilfreds Jürgen Klopp fikk se sitt Liverpool valse over Bournemouth med 4-0 i Premier League. Oppfordrer dem! Salahs scoring var hans 14. for sesongen, og befester hans plass på toppen av toppscorerstatistikken i divisjonen.

Premier Leagues toppscorer, som kom for rekordsummen 37 millioner pund i sommer, viste akkurat hva fart i beina har å si, rett før pause. I alle turneringer denne sesongen, har lynvingen Salah, som kom fra AS Roma, scoret 20 mål på 25 kamper. Sterke tall.

Resultatet gjør at Liverpool holder følge med sine nærmeste rivaler i tetstriden i Premier League. Laget ligger på fjerdeplass med sine 34 poeng, fire poeng bak tabelltreer Chelsea. Bournemouth står med 16 poeng, kun ett poeng mer enn Newcastle på direkte nedrykk.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-12-2017 à 04h24


|<< <<<  2   3   4   5   6  | 7 |  8   9   10   11   12   13  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note