Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Belgia 2018 VM-hjemmejersey for å tiltrekke fansens øye Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det belgiske nasjonale fotballlaget er UEFA-medlem og har hatt en av de lengste kvalifikasjonsstrekkene i verdensmesterskapet. Belgia FIFA VM i fotball 2018 pakken introduserer en dristig design som var en nyinnspilling av det gale 1984 settet.

Overraskende rødt, vil Belgium 2018 World Cup Home skjorte bruke gul for Adidas-logoen og mørk rød for de 3 Stripes, som løper ned sidene. Bilsettet vil bli gul. Den tradisjonelle røde skjorten er sammenvevd med blendende gule diamanter, med det belgiske laget emblemet stolt i midten av settet.

Det nye belgiske settet har en klar retro referanse, en av landslagets mest ikoniske design noensinne. Sammenlignet med den gamle designen ble det hvite bandet over fronten falt for Belgia 2018 World Cup-settet, noe som resulterte i et generelt ganske annerledes utseende. Vær klar til å heie på Belgians gylne generasjon fotball med denne Fotballdrakter Belgia 2018.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-11-2017 à 07h27

 Den polske superstjernen Robert Lewandowski Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den polske superstjernen Robert Lewandowski 13. desember 2016 skrev han under en ny kontrakt med Bayern München til 30. juni 2021. Han ble toppscorer i Bundesliga i 2015-16-sesongen. Han har nettet 11 mål på like mange Bundesliga kamper denne sesongen. Bayern München virker ustoppelig om dagen i den tyske Bundesliga. Lørdag vant dem 3-0 over Augsburg på Allinaz Arena. Robert Lewandowski og Arturo Vidal ble heltene. Robert Lewandowski føler seg alene foran mål i Bayern München, han er en av verdens beste spisser og den tyske Bundesligagitanten sin viktigste spiller. Han misfornøyd i München. Han mener fortsatt laget i alt for stor grad baserer seg på at han alltid skal score mål, nå har han bedt klubben om å finne en målscorer til. Ifølge Bild jakter nå Bayern München på Arsenal-angriper Olivier Giroud.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-11-2017 à 03h18

 Champions League: Qarabag 0 – Chelsea 4 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Chelsea lekte seg mot ti mann og vant hele 4-0 mot Qarabag i Mesterligaen onsdag. Willian skaffet to straffer, fikk én mann utvist og scoret selv to ganger da Chelsea kjørte over Qarabag borte. Seieren betyr at laget av Antonio Conte er klar til å ha på seg Chelsea Draktsett for cupspillet i mesterligaen.

Roma har etter fire kamper tatt åtte poeng, mens Atlético har tre. Qarabag står med kun to etter fem kamper. De seiler dermed opp på 10 poeng etter fem kamper spilt, og leder gruppe C før Roma møter Atlético Madrid.

Qarabag, på sin side, er gruppens jumbo med kun to poeng på fem kamper. Det er ett poeng færre enn Atlético Madrid. Dermed må de fort vinne den siste kampen, som er borte mot Roma, for å ta seg til Europa League. Følg oss Fortsett å lære mer om Billige Fotballdrakter.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-11-2017 à 03h37

 Valencia 1 - Barcelona 1 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Søndag kveld møttes de spanske gigantene Valencia og Barcelona til toppkamp på Estadio Mestalla. For de som fortsatt er i tvil, Lionel Messi er ikke til salgs, det sørger en utkjøpsklausul på 700 millioner euro for. Den 30 år gamle fotballguden har endelig skrevet under en  ny avtale med Barcelona.

Barcelona var like suverene i Spania som Manchester City i England etter 12 runder (11 seire, én uavgjort), men i kamp nummer 13 ble det uavgjort nummer to for Barcelona. Dermed er de to lagene fortsatt ubeseirede i La Liga. Barcelona topper med 35 poeng, mens Valencia på andreplass er fire poeng bak.

I sluttminuttene var det gode muligheter på begge sider, men det endte uavgjort og dermed er Barcelona fortsatt fire poeng foran tabelltoer Valencia. Atlético og Real Madrid er begge åtte poeng bak, etter 13 serierunder.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-11-2017 à 06h47

 Utrolige Sterling sørget for City-seier fem minutter på overtid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester City-Southampton 2-1. Manchester City stod med elleve strake ligatriumfer før oppgjøret mot Southampton onsdag, og den enorme rekken er nå forlenget til tolv. Raheem Sterling ble matchvinner for Manchester City onsdag. På scenen kan vi se mange fans på Draktsett Fotball for å oppmuntre suksessen!

Raheem Sterling ble nemlig matchvinner med en vakker scoring fem minutter på overtid, i et oppgjør det så ut til at de skulle rote bort poeng i helt til siste slutt.

Det er så dramatisk at det er nesten ikke til å tro. De er uslåelige. De nekter å tape fotballkamper, sa programleder Jan-Henrik Børslid i TV 2s Premier League-studio. Ikke vent, vent Billige Fotballdrakter men kostnadseffektiv til spillet for å støtte din stjerne!

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-11-2017 à 02h57


|<< <<<  1   2   3   4   5  | 6 |  7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note