Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Hvem vil bli vinneren av Golden Boy-prisen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Hvem vil bli vinneren av Golden Boy-prisen? Er du klar til å samle draktsett fotball? De tre nominerte til årets Golde Boy-prisen er navngitt og det er ingen overraskelser at Kylian Mbappé, Gabriel Jesus og Ousmane Dembélé er de tre som er igjen.

Det var hele 24 spillere som var nominert til årets Golden Boy-prisen, det inkulderte spillere som Marcus Rashford , Christian Pulisic og Kasper Dolberg, men ingen av de tre er blant topp tre. De som gjenstår er Kylian Mbappé, Gabriel Jesus og Ousmane Dembélé.

Vinneren av denne prisen vil følge i fotsporene til Renato Sanches og flere andre tidligere vinnere. Prisen vil bli utdelt først kommende mandag altså den 23. oktober. Vi gir Billige Fotballdrakter for fansen!

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-10-2017 à 05h08

 La Liga: Girona 2 - Real Madrid 1 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vi deler de fantastiske fotballnyheter med de siste Fotballdrakter FIFA VM i fotball 2018! Kontroversiell scoring da Real Madrid røk på et sjokktap i Catalonia: Girona 2 - Real Madrid 1. Tapet førte Real Madrid til en tredjeplass, åtte poeng under ligalederen Barcelona, mens Girona klatrer oppover på midten av tabellen. Hos Girona er alt plutselig blitt mulig.

Nå kommer en fullt uthvit Cristiano Ronaldo, som nylig har blitt kåret til verdens beste, til Girona for å få slutt på La Liga-trenden ingen forstår. Cristiano Ronaldo og co var store favoritter, men lille Girona sørget for katalansk jubel.

Ifølge tyske Transfermarkt har fotballklubben Girona en markedsverdi på 42,5 millioner euro. Til sammenlikning står Cristiano Ronaldo oppført med en verdi på 100 millioner euro, og hele stallen til Real Madrid på 744 millioner euro. Fans kan kjøpe Fotballklær Barn her!

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-10-2017 à 06h30

 Arsenal: Reiss Nelson valgte Arsenal Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nelson regnes som en av de lyseste ungdommene i Arsenal og har imponert i Arsenals første lag denne sesongen. Den 17-åringen som bærer Fotballdrakter har laget fem skikkelser i Europa League og Carabao Cup og er en av Gunners mest populære kandidater.

Nelson sier, "Alex Iwobi har virkelig hjulpet meg. Han gjør alltid vitser og ser at jeg er ok," sa han. Lacazette også er en fin fyr. Ozil, Hector også - det er guttene som har tatt meg inn som person og fotballspiller også. "

Reiss Nelson er en Arsenal-fan. Han kunne ha vært Tottenham-spiller, men valgte å bære Arsenal drakt for å oppfylle drøm om å spille for Arsenal.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-11-2017 à 06h44

 EPL: Manchester City 3 - Arsenal 1 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Man City lyö Arsenal 3-1, avaa 8 pisteen lyijyä EPL: ssä. Kymmenen voittaa 11 peliä. 38 maalia. Se on merkki Manchester Cityn uskomattomasta tasosta tällä kaudella. Se on nyt klubikirjoitus, joka ulottuu 15 suoraviivaiseen kaikkiin City-kilpailuihin - joukko, joka sisältää rangaistuspotkukilpailun League Cupissa. 1-1 tasapeli Evertonia vastaan, kun City pelasi yli puolet 10 miestä, elokuun puolivälissä on ainoa slip-up tähän mennessä. Manchester City teki 10 voittoa 11: stä Premier-liigassa 3-1 voitolla Arsenalilla Kevin De Bruynen, Sergio Agueron ja Gabriel Jesusin tavoitteiden ansiosta, kun Arsene Wenger teki kyseenalaisen puhelun pudotakseen 50 miljoonan punnan vastustajan Alexandre Lacazetten penkki.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-11-2017 à 07h06

 Om Messi fremtid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I forrige måned ble VM-kvalifiseringen avgjort. Laget var avhengig av en seier mot Peru, og landet vendte seg til Messi. Det var han som måtte stå fram, og ta laget til Russland 2018. På klubblaget har imidlertid argentineren opplevd stor suksess. Der står han blant annet med åtte ligagull, fem spanske cuptrofeer, og fire Champions League-seiere. I tillegg har Messi vunnet Ballon d'Or fem ganger. Han ambisjon om å en gang spille for moderklubben Newell's Old Boys igjen. Argentina og Lionel Messi møter Russland til privatlandskamp i Moskva lørdag. Messi har rukket å bli 30 år, og neste års mesterskap i Russland kan være hans siste sjanse til å bli verdensmester.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-11-2017 à 07h57


|<< <<<  1   2   3   4  | 5 |  6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note