Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SOCCERMOMENT

Vår fotballdrakter, født for sporten, elsker sport hvert øyeblikk, utgivelsen av hver celle, en rekke anledninger, gratis å bytte, fotballkjøring som kjører ridning gjelder.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lionel Messi frigjorde plass til medfangsmannen Ousmane Dembele
- Klopp er desperat for å få opplevelsen av Milner
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- David de Gea: Solskjær brakt noe, spillerne spiller bra
- Pochettino forblir i dugout på Tottenham
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter soccermoment à vos favoris
 Messi støtter theutures Ousmane Dembele Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Dembele spilte bare 29 minutter av Barcas La Liga-kamp mot Getafe i løpet av helgen, før han ble erstattet på grunn av en hamstringskade. Barcelona-spillere viser støtte til skadde Ousmane Dembele med t-skjorter foran Eibar-sammenstøt.

"Ousmane Dembele ble vellykket operert tirsdag for å reparere en ruptured biceps femoris i hans venstre ben," sa Barca i en uttalelse. Han forventes å være ute i tre og en halv måned."

Det er den første store skaden av Ousmane Dembele's karriere og F.C. Barcelona sjef Ernesto Valverde innrømmet at en mer erfaren spiller kan ha plukket opp på skilt alt var ikke bra før fullstendig rive muskelen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-09-2017 à 05h23

 Manchester United 4 - Burton 1 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Faktisk er Stokes Eric Maxim Choupo-Moting den eneste som har scoret mot rødtrøyene i år. Av hva som kan ses Mourinhos sterkeste XI, var bare Mata og Rashford inkludert, sjefen gjorde ni endringer fra siden som slår Everton 4-0 her på søndag.

Marcus Rashford scoret to ganger, mens Jesse Lindgard og Anthony Martial scoret ett mål hver for José Mourinhos lag i 4-1-seieren. Uniteds andre kom da Daley Blind presset ballen til venstre og Rashford ga Connor Ripley ingen sjanse med et voldsomt skudd som slo målvakten Burton av hans høyre stolpe.

Portugiseren hadde valgt å hvile flere profiler til oppgjøret, men stilte likevel et slagkraftig lag på banen og United virket meget solide. United slått ut Burton i det som blir kjent mote denne sesongen. Denne fjerde fire-mål haul gjorde det til sammen 24 i åtte utflukter i alle konkurranser.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-09-2017 à 07h58

 Manchester United vil by på Paolo Dybala Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester United vil lokke Juventus med et bud på rundt 1,5 milliarder for Paolo Dybala. Paulo Dybala mer og mer imponerende, han har scoret 54 mål på 102 kamper, nå kan han bli tidenes nest dyreste overgang.

Juventus har satt en salgsklausul på Paulo Dybala, en klausul som Manchester United er villig til å betale.  Juventus har god erfaring med å selge dyrt til Manchester United, når de ringer er de alltid lydhøre. Selvom Manchester United er villig til å by 155 millioner pund kan det bli vanskelig å få han bort fra Juventus.

Dybala er ønsket av Manchester United fordi han raskt ble en av de beste og mest konsistente angriperne i Europa, om ikke verden. Han er i spillestil og nesten også i antall mål den som ligner mest på Lionel Messi, det er liten tvil om at han vil lykkes også i Premier League. Dybala representerer noe nytt og kreativ og vil sikkert forsterke et allerede knallsterkt angrep.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-09-2017 à 10h12

 Coutinho vinner poeng for Liverpool Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Philippe Coutinho har nå scoret to mål på like mange kamper, men det ville seg ikke for Liverpool i dag. Men heller ikke Liverpools forsvarsspill har vært noe å juble over etter de første Premier League-kampene. Klopp er misfornøyd med hvordan forsvaret har klart seg de første seks Premier League-kampene.

Sommeren var ekstremt hektisk både for Liverpool sin ledelse og manager og Philippe Coutinho som ble fristet med gull og grønne skoger av Barcelona. Barcelona i nød etter en stjernespiller øke budet både til klubb og spiller og alle, inkludert Coutinho selv regnet med en overgang. Og britiske medier meldte i midten av august at Coutinho ba om å forlate klubben.

Coutinho forventes å spille en viktig rolle i Liverpools andre Champions League-kamp for sesongen. Etter et skuffende uavgjortresultat hjemme mot Sevilla, skal klubben nå til Russland for å spille mot Spartak Moskva.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-09-2017 à 04h46

 Ancelotti Fikk Sparken Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Bayern 0-3 borte mot Paris Saint-Germain i mesterligaen. Bayern München ligger kun på tredjeplass i den tyske Bundesligaen etter fire seire, én uavgjort og ett tap på sesongens seks første kamper.

Jeg trodde vi kunne vinne. Det er sant at Robben og Ribéry er store spillere, og jeg satte dem på benken, men det er store spillere på benken i hver kamp. Sånn er livet i toppklubber. Det er jobben min, sier Ancelotti.

Ancelotti manglet i intensitet og ideer, og Bayern trenger friskhet, Hoeness har med sine uttalelser avslørt at det var i garderoben han tapte slaget. Manager Carlo Ancelotti (58), som tok over jobben som manager i den tyske storklubben etter at Pep Guardiola dro til Manchester City.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-09-2017 à 08h32


|<< <<<  1   2  | 3 |  4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 28-08-2017 à 10h35 | Mis à jour le 18-01-2019 à 10h50 | Note : Pas de note